Naar de inhoud springen

Zo bereik je jouw gezondheidsdoelen!

Doelstellingen

Op de vraag waarom ga je sporten zullen er antwoorden zijn als proberen af te vallen of in ieder geval de conditie willen verbeteren. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je wilt aankomen en aankomen doe je niet zozeer door meer te eten. Aankomen doe je ook door spieren aan te maken. Met een personal trainer wordt een schema opgesteld dat haalbaar is voor jou en je doel, maar waar je ook plezier in hebt, ondanks het harde werken, want een doel bereiken kost inspanning.

Trainingen

Om verschillende doelen te bereiken zijn diverse trainingsmethoden nodig die de personal trainer met je bespreekt. Er zijn krachttrainingen die de spieren versterken, zonder dat je direct een sixpack krijgt, wat wel kan als dat je doel is natuurlijk. Een andere reden kan opbouw van conditie zijn. Crossfit is een manier van trainen die elk deel van je lichaam aanpakt na een intensieve warming-up. Je doet de dagelijkse work-out die kan bestaan uit stoten, trekken, duwen, rennen en klimmen. Het is het meest actieve gedeelte waarin je steeds de uitdaging met jezelf aangaat en door de goede warming-up kan je lichaam dit prima aan. Calorieën verbranden doe je tijdens deze trainingen, maar is dat je uiteindelijke doel dan zijn ook daar weer speciale methoden voor.

Gezond leven

Wil je een begin maken met het sporten, dan stel je samen met jouw personal trainer een trainingsschema op en dan blijkt dat je tegelijkertijd een voedingsadvies krijgt. Meer sporten en gezond leven gaan dus hand in hand. Afvallen, conditie opbouwen of aankomen, het voornaamste doel is dat jij fit wordt en blijft. Het voedingsschema is aangepast aan het doel dat jij gesteld hebt en dat je voldoende energie geeft om de activiteiten op een goede manier vol te kunnen houden. Het is niet alleen het opbouwen van spieren of conditie of een gezond gewicht, het is vooral je lichaam meer in balans brengen waardoor je geestelijk ook weerbaarder wordt. Een totaalpakketje zogezegd.

Iedere dag is een stap op weg naar een ander leven, dus waarom wachten op die speciale datum. En om een keer te relaxen is ook geen overbodige luxe, en hoe kan je nou lekkerdere relaxen als in een hangmat? Schaf er nu een aan op hangmattenkopen.nl !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *